Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mavera Villa’da konut özellikleri

Beylikdüzü’ne konumlandırılan Mavera Villa projesi 9 dönümlük arsa alanı üzerinde bulunuyor. Topuzlar Yapı’nın sunduğu proje, 20 adet villadan oluşuyor. Proje alanının yüzde 80’i yeşil alanla kaplanacak mobilya, ilçenin merkezî bir konumunda yer alıyor. Her konutun 300 metrekare genişliğinde bahçesi bulunurken kişiye özel havuz ve saunalar da projedeki yerini alıyor. 

Konutların özel kapalı garajı bulunuyor. Garajlar 48.25 metrekare genişliğine sahip durumda. E-5 kara yoluna ve metrobüs hattına yakın bir mesafede inşa edilen projedeki dairelerin teslimi nisan ayında yapılacak. Bahçelerine otomatik sulama sistemi yerleştirilen projedeki villalara deniz manzarası da eşlik ediyor.

Mavera Villa‘da sosyal donatılar

Mavera Villa projesinin yüzde 80’i peyzaj alanıyla kaplı durumda. Ayrıca, her villanın kendine özel 300 metrekare genişliğinde bahçe alanı bulunuyor. Proje alanında kamelyalar, şömineler bulunuyor. Konuta özel açık yüzme havuzları ise 50 metrekare genişliğinde yer alıyor. Havuz kenarında duş kabini ve lavabo bulunuyor.

Projedeki daire özellikleri

Mavera Villa projesinde 20 adet villa inşa edildi. Villalar 7 oda ve 1 salon olacak şekilde 730 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Konutların içine doğal ahşapla işlenmiş ahşap merdivenler bulunuyor. Çamaşır odasına da sahip olan villalar beyaz eşyalarıyla teslim edilecek. Merkezî klima sistemiyle donatılan konutlara akıllı ev sistemi kuruldu. Ebeveyn banyosunun da bulunduğu villalarda jakuzi odası da yer alıyor. 

Böylece garajın kapısı da dahil olmak üzere villa içini tablet veya telefondan kontrol etme imkânı yer alıyor. Projede yangın sistemi, alarm ve hareket sensörü de bulunuyor. Konutlar dört kattan oluşuyor. Villaların bodrum katında jakuzi, sauna ve kapalı garaj da yer alıyor. Villaların bodrum katı net 134.09 metrekare büyüklüğünde, bahçe katı net 396.70 metrekare büyüklüğünde, birinci katı net 122.21 metrekare büyüklüğünde, teras katı net 77 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Mavera Villa nerede?

Dereağzı Mahallesi, Aybora Sokak, Beylikdüzü / İstanbul açık adresine konumlandırılan projenin detaylarına “444 4 137” veya “+90 (212) 854 33 27” numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.