Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mavera Villa’da yüzde 25 peşinatla

İstanbul Avrupa Yakası, Beylikdüzü İlçesi’nde hayata geçirilen Mavera Villa projesi tamamı 730 metrekare büyüklüğe sahip 7+2 tipindeki villalardan meydana geliyor.

Bodrum kat + zemin kat + 1. kat + teras kat olmak üzere toplam 4 katlı olarak inşa edilen villaların zemin katlarından oda ve diğer müştemilatların dışında ayrıca kapalı otopark ve depo gibi alanlar yer alırken zemin katlarda oda ve müştemilatların dışında teknik oda, 250 metrekare bahçe alanı, 50 metrekare havuz alanı, 1. katta ise odalar ve diğer müştemilatlar, teras katta ise salon, yatak odası, banyo ve 14.30 metrekare büyüklüğe sahip teras yer alıyor.

E-5 karayoluna ve Beylikdüzü metrobüs durağına yakın bir konumda yer alan Mavera Villa Beylikdüzü projesi Perla Vista AVM’ye 4 dakika, Marmara park AVM’ye 7 dakika, kolejlere 1 ile 4 dakika arasında, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne 4 dakika, Medicana Hastanesi’ne 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, 3. havalimanı 23 dakika mesafede yer alıyor.

9 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mavera Villa projesinde 20 adet villadan meydana geliyor. Projenin yüzde 80’i yeşil ve açık alana ayrılmış durumda.

Topuzlar yapı tarafından hayata geçirilen Mavera Villa Beylikdüzü projesinde 730 metrekare büyüklüğe sahip 7+2 tipindeki villaların fiyatları 2 milyon 500 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiyor.

2019 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi beklenen Mavera Villa projesinde yüzde 25 peşinat ve 36 aya varan vade ve yüzde sıfır faiz ile villa sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mavera Villa Beylikdüzü projesinde açık yüzme havuzu, kapalı otopark, açık otopark, güvenlik, kamelya, sauna, hamam, yürüyüş alanları yer alıyor.

Tel: 444 4 137