Kategoriler
Emlak Haberleri

Mavera Villaları projesinde geleneksel ve minimal hatlar

Yumuşak çizgilerin iç açıcı renk tonlarıyla buluştuğu mimariye sahip Mavera Villaları projesi, 22 dönümlük arsa alanı üzerinde kuruluyor. Başakşehir’de doğayla iç içe ve rengârenk çiçeklerin eşlik ettiği site alanına kapıları aralayan projede, 21 adet villa bulunuyor.

Türk mimarisinden etkilenerek tasarlanan villalar, minimal çizgilere sahip hatlara sahip olacak şekilde tasarlandı.

Mavera Villaları projesinde sosyal donatılar

Makro İnşaat ile Akyapı tarafından ortaklaşa imzasının atıldığı projede, 21 adet konut kuruluyor. Hem güvenilir hem de komşuluk ilişkilerinin kuvvetli olacağının sinyalini veren projedeki site alanına peyzajının yeşil tonu hâkim durumda.

İstanbul ilinin Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki süs havuzları da projeye renk katan unsurların arasına giriyor. Kapalı otoparkıyla site sakininin aracını güvenle park edebileceği projede, çocuklar için oyun alanları bulunuyor.

Projedeki villaların özellikleri neler?

Ziya Gökalp Mahallesi üzerinde kurulması beklenen Mavera Villaları projesinde, lüks donatılara sahip evler bulunuyor. Az katlı ve yatay mimarili evler, huzurlu aile yaşamını temsil ederken projedeki villalara akıllı ev sistemi yerleştirilecek.

Hobi odasına sahip olacak konutlarda, hizmetli odası da yer alacak. Bünyesinde depo alanının da ayrıldığı villalarda balkon ve teras alanları bulunacak. Banyo ve giyinme odasından oluşan ebeveyn süitinin yanı sıra çamaşır odasına da yer verilen villalarda, yerden ısıtma sistemi kullanılacak.

Konutlar, ankastre beyaz eşya setiyle inşa edilecek.

Mavera Villaları projesinde konut seçenekleri

Söz konusu projede, dokuz odalı ve bir salonlu, on odalı ve bir salonlu villalara yer veriliyor. Olimpiyat Stadı Yolu’na konumlandırılan projedeki villaların metrekare aralığı 564 ile 911 değerleri arasında bulunuyor. Projedeki villa fiyatları 8 milyon 093 bin Türk lirasından başlıyor 11 milyon 816 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Proje Ziya Gökalp Mahallesi, Olimpiyat Stadı Yolu No:6 Başakşehir / İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 61 71

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version