Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Mavi Arya Bodrum’un yeni değeri olmak için ön talep aşamasına geçti

Mavi Arya Bodrum projesi Muğla, Bodrum’da ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını sizlere açıyor. Türkiye’de turizm cenneti denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden birisi olan Bodrum’da yaşamın keyfine varın.

Mavi Arya Bodrum proje özellikleri

Bodrum’un sevilen yanını sizlere bahşeden konut projesi, tüm gününüzü begonvil kokularıyla ve masmavi deniziyle süslemeye hazır. Toplamda 160 bin metrekarelik alan üzerinde yer alması beklenen ve muhteşem manzarasını eşsiz yapılarına harmanlayan proje; aynı zamanda özel havuzlu villaları, panoramik destekli manzaralı rezidansları ve 5 yıldızlı oteli ile öne çıkıyor. Gün batımının büyüleyici atmosferine sizi içine çeken Mavi Arya Bodrum projesi yakında hayata geçiyor.

Daire seçenekleri arasında 2+1 tip dairelerden 4+1 tip dairelere kadar değişen rezidanslar sizleri beklerken; villalarda bu seçenekler 4+1’den 8+1’e kadar gitmektedir. Bodrum’un yeni değeri olmak için gün sayan Mavi Arya konutları ayrıcalıklı dünyasını keşfetmeniz için ön talep sürecini başlattı.

Ege’nin değerini hissedin

Proje, Aslan Yapı, Astaş ve Çaba İnşaat’ın deneyimleri ile Bodrum’a aktarılacak. Ege bölgesinin en değerlisi olan Bodrum’da mavi denizin, sımsıcak güneşin ve bir dolu yaşamın tadına varmak sizlerin elinizde. Hayallerin gerçeklerle karışacağı projede ayrıcalıklı bir yaşam için form doldurmanız isteniyor. Başvuruda bulunmak isteyen kişiler, projenin resmi web adresi olan maviarya.com üzerinden ulaşım sağlayabilirler.

Proje hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için:

0543 762 19 04 hatlı numarayı arayabilir veya [email protected] adresinden ilgili yazınızı gönderebilirsiniz.

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.