Kategoriler
Proje Haberleri

Mavi İnci Konakları Ataevler’de yükseliyor

Bursa konut projesi Kutlu Deniz İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.  Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Ataevler Mahallesi’nde yer almaktadır. Mavi İnci Konakları projesin birinci etap teslimleri yaklaşırken ikici etap teslimleri de yaklaşmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Bursa konut projesi Yılmaz Akkılıç Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 14 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde proje yükselmektedir.  Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. sonuçta söz konusu projede yer alan konutların yaşama hazır hale gelmesi için az bir süre kalmıştır.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar dokuz katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Mavi İnci Konakları projesi 10 konut bloğundan meydana gelmektedir. On adet konut bloğunda ise toplam 428 adet daire yer almaktadır.

Söz konusu olan projedeki konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Mavi İnci Konakları projesinde yer alan daireler 3+1 tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt olarak 127 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir.

Mavi İnci Konakları fiyatları ne kadar?

Proje yer alan konutların fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda Mavi İnci Konakları Ataevler projesinde yer alan dairelerin fiyatları  655 bin TL’den başlamaktadır.

127 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 700 bin TL’den başlıyor.

132 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlıyor.

146 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 670 bin TL’den başlıyor.

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlıyor.

8 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projede açılır kapanır yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı otopark mevcuttur. Ayrıca projede çocuk oyun alanları, kamelyalar, hamam, sauna, fitness salonu, mescit, güvenlik gibi alanlar da yer almaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Bahsi geçen konutlar Ataevler Mahallesi’nde yer almaktadır. Mavi İnci Konakları projesi Yılmaz Akkılıç Caddesi ile Fuzuli Caddesi’nin kesiştiği köşede yer almaktadır. Konut projenin birinci etabı 2021 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Aynı zamanda projenin ikinci etabı ise 2022 yılı Ocak ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0224 230 00 25 veya 0531 200 50 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer güncel proje haberleri için tıklayınız…