Kategoriler
Proje Haberleri

Mavitaş Residence Suadiye’nin hareketli yaşamını üstlenecek

Mavitaş Residence projesi İstanbul’un Kadıköy bölgesine değişim rüzgarları getiriyor. İstek İnşaat’ın imzasını taşıyan konutlar henüz inşaat durumunu korumaktadır.

Mavitaş Residence proje özellikleri

İstanbul’un sevilen bölgesi Kadıköy’e değişim rüzgarları getiren Mavitaş Residence projesinde çalışmalar devam ediyor. Toplamda 72 daireden meydana gelen konutlar 12 katlıdır. Suadiye ilçesinde yeni bir yaşama adım atmak isteyenlere büyük fırsatlar sağlayan proje, iki bloktan oluşuyor. Emin Ali Paşa Caddesi ile Yeni Fidan Sokak’ta yükselen konut projesi, İstek İnşaat’ın bilgi ve deneyimleriyle ortaya çıkarıldı. Bir kentsel dönüşüm projesi olarak bölgeye güvenlik kadar modernlik sağlayan Mavitaş Residence, 3+1 ve 4+1 konut tiplerini barındırmaktadır. Ferah alanlara sahip konut içleri kalabalık ailelere hitap etmesi açısından minimum 132 metrekareden başlayarak 186 metrekareyi buldu.

Projede sosyal donatılar

Mavitaş Residence projesinde tasarım süreci titizlikle ele alınmıştır. Temel ihtiyaçların karşılandığı konutlarda alıcıları ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası karşılıyor. Ankastre beyaz eşya setleriyle birlikte teslimi yapılan dairelerin açık ve kapalı otoparkta özel yerleri bulunmaktadır. Bireylerin can ve mal güvenliğinden sorumlu olan güvenlik personelleri 7/24 çalışmakla birlikte, alan içi ve çevresi kameralı sistemle destekleniyor. Bu sayede çocukların site içlerinde oyun oynaması daha güvenli bir ortam sağlarken, ebeveynler günün geri kalanını endişe ve kaygı içinde geçirmek zorunda değil. Sosyal donatı avantajlarını yaşam sakinleri için genişleten Residence projesi; çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çok amaçlı sosyal tesis, fitness salonu, sauna ve yürüyüş parkuru seçeneklerini sunuyor.

Projede ulaşım imkânları

Ulaşım avantajları bakımından Anadolu Yakası’nın tam merkezinde yer alan konutlar, pek çok eğitim ve sağlık kuruluşuna yakınlık sağlamıştır. Yeme içme mekânlarının çokluğu ile dikkat çeken Suadiye bölgesine tamamen sahip olmak, alışveriş merkezlerinin sayıca üstünlüğüyle daha iyi anlaşılıyor. Ulaşımda sorunların rafa kaldırıldığı projede şimdi ev sahibi olmak çok kolay! Daire fiyatlarını öğrenmek için; aşağıda bulunan iletişim bilgilerini kullanarak firmayla irtibata geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:

İstek İnşaat- Kozyatağı, Kadıpaşa Sk. No:12, 34742 Kadıköy/İstanbul

0533 293 08 93

Exit mobile version