Kategoriler
Proje Haberleri

Max Life Yalı daireleri maksimum konfor sunuyor! Fiyatlar ne kadar?

Max Life Yalı adlı projede oldukça büyük daire seçenekleri mevcuttur. 4 + 1 ve 5 + 1 odalı dairelerin brüt ve net büyüklükleri şöyledir:

  • 4 + 1 Odalı villa daireleri: Brüt 265 metrekare – Net 145 metrekare / Net 290 metrekare – Net 170 metrekare
  • 5 + 1 Odalı villa daireleri: Brüt 445 metrekare – Net 325 metrekare

Zirve Konut – Yapı firmasının bu projesindeki daireler villa konseptinde tasarlanmıştır. Ayrıca 4 + 1 odalı seçeneklerde çift banyo bulunurken 5 + 1 odalı daire seçenekleri 3 banyoya sahiptir. Tüm daireler Panasonic akıllı ev sistemi entegrasyonuna sahiptir. Linea Rosso marka alüminyum doğrama ürünleri, Franka marka ankastre mutfak ürünleri ve aynı markaya ait buzdolabı en önemli detaylardandır. Yerden ısıtma sistemi sayesinde yüksek enerji tasarrufuna sahip olan lüks konutların pencereleri ise argon gazlıdır. Ayrıca site alanında özel güvenlik hizmeti, kamera donanımı, açık – kapalı havuzlar ve geniş otopark alanları mevcuttur. Güneşlenme alanları ve kapalı spor salonu ise konforu yükseltmektedir.

Proje konumu neresidir?

Projenin hayata geçmiş olduğu konum, İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde bulunan Siteler Mahallesi olmaktadır. Bu mahalle bir sahil mahallesidir. Dolayısıyla konutlar sahil şeridinde yer alan, deniz manzaralı konutlardır. Mithatpaşa Caddesi üzerindeki site alanının etrafında pek çok yeşil alan mevcuttur. Ayrıca Urla Devlet Hastanesi Güzelbahçe Polikliniği, Güzelbahçe 60. Anadolu Lisesi ve İzmir – Çeşme Otoyolu gibi pek çok yere ulaşım oldukça zahmetsizdir. Sahil bölgesindeki konumundan ve lüzumlu yerlere yakın olmasından dolayı; bu konutlar Güzelbahçe satılık villa seçenekleri arasındaki en iyi konutlardandır.

Max Life Yalı satılık daire fiyatları ne kadardır?

Max Life Yalı satılık konutların yüksek fiyatlara sahip olduğu bir projedir. Söz konusu yalı dairelerinin hepsi, İzmir satılık villa fiyatları ile kıyaslandığında çok daha yüksek bir düzeyde bulunur. 4 + 1 odalı seçenekler 3.950.000 – 4.350.000 TL arasındadır. Ayrıca 5 + 1 odalılar ise 5.950.000 TL’dir. Detaylı bilgi için 0532 583 26 93 numarasını aramak gerekir.

Exit mobile version