Kategoriler
Proje Haberleri

Maxlife Eftelya Güzelbahçe’de inşa edildi

Zirva Konut Yapı firmasının imzası ile Maxlife Eftelya projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir iline bağlı bulunan Güzelbahçe ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje modern mimarisi ve birbirinden bağımsız konutları ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor.

Projede bulunan konutlar aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutları sayesinde zaman sıkıntısı olan alıcılara da kolaylık sağlıyor. Maxlife Eftelya projesi üç katlı konutlardan oluşuyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 4 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Butik bir proje olarak hayata geçirilen projedeki konutlar aile yaşamına uygun.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Maxlife Eftelya projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Projedeki 2+1 konutlar 100 metrekare olarak hayata geçirildi. Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 konutlar ise 170 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutlar daire tiplerine ve söz konusu konutların büyüklüklerine göre inşa edilmiş durumda. Projedeki 2+1 konutlar 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Maxlife Eftelya projesindeki 3+1 konutlar ise 890 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

İzmir ilinin gözde ilçelerinden biri olan Güzelbahçe’de yaşama kazandırılan proje konumu itibariyle ilgi görüyor. Maxlife Eftelya projesinde yer alan konutlar Siteler Mahallesi’nde yer alıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.