Kategoriler
Proje Haberleri

Maxlife Sarmaşık Konakları ödeme bilgisi

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, Zirve Konut Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Maxlife Sarmaşık Konakları projesi, toplam 6 adet ikiz villadan meydana geliyor. Projede toplam 3 adet blok bulunuyor.

Yüzde 67’si satılmış durumdaki proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Projenin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor. 2 katlı olarak tasarlanan projede, şu an 5 satılık villa mevcut.

İzmir’in elit bölgelerinden Güzelbahçe Kahramandere mevkiinde inşa edilen inşaat projesi, dubleks bir yapıda tasarlandı. Projedeki villalar, 5+2 tipte ve standart olarak 310 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Maxlife Sarmaşık Konakları projesi fiyat bilgisi

Projedeki lüks villaların fiyatları, 2 milyon 650 bin TL’den başlıyor. Projeden kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki Maxlife Sarmaşık Konakları projesinden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Proje site özelikleri ve konumu

Maxlife Sarmaşık Konakları projesi, zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor. Projede ayrıca, her villaya özel müstakil bahçe de yer alıyor. Projede, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı proje, ankastre beyaz eşyalarla donatılacak. Ebeveyn banyolu projede, ebeveynler için giyinme odası ve çamaşır odası da yer alıyor. Projede kiler de bulunuyor.

Şehir merkezine 10 dakika mesafede yükselen konut projesi; Güzelbahçe merkeze 1 kilometre, Urla’ya 8 kilometre, Seferihisar’a 18 kilometre, Mordoğan’a 43 kilometre, Çeşme’ye 47 kilometre, Alaçatı’ya 42 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na ise 35 kilometre uzaklıkta.

Lüks konut projesi, Kahramandere Mah. 844. Sok. Güzelbahçe/İzmir adresinde konumlanıyor.

Proje hakkındaki bütün bilgilere 0232 421 22 27 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.