Kategoriler
Proje Haberleri

Maya Kemer Evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz’da, Maya Gayrimenkul inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Maya Kemer Evleri konut projesi, toplam 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

210 daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Haziran 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 85 metrekare ila 330 metrekare arasında değişiyor.

Maya Kemer Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 1 milyon 200 bin TL ila 5 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde yüzde 30 peşinat vererek kalan kısım için yıllık yüzde 15 vade farkı ile firma bünyesinde 36 taksit yapabilmek mümkün.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Maya Kemer Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, peyzaj, güvenlik, Türk hamamı, fitness salonu, yürüyüş parkuru, spor salonu, açık otopark, çocuk oyun parkı ve rekreasyon alanları gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü ve jeneratörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı projede, balkon ve su deposu da mevcut.

Yangın merdiveninin yer aldığı konut projesinde, zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Doğa manzaralı konut projesi hem şehre yakın hem de şehirden uzak bir yaşam vadediyor. Konut projesi, Kasımpaşa Spor Kulübü’nün idman tesisine yakın bir noktada bulunuyor.

Maya Kemer Evleri konut projesi, Mimarsinan Mah. Dere Sok. 34075 Kemerburgaz/Eyüp/Istanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 360 1014 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.