Kategoriler
Proje Haberleri

Maya Park Gültepe satışları başladı

Maya Park Gültepe modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nazlı Proje İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 20 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve 20 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanı, kamelyalar ve yeşil alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca zeminden ısıtma sağlanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Maya Park Gültepe konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Gültepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Salih Zeki Lisesi’nin sokağında ve Seyit Gazi Caddesine 3 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca bu konutlar orman manzarasına sahiptir.
Maya Park Gültepe projesinde, brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (546) 569 20 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…