Kategoriler
Proje Haberleri

Mayra Sancakkoru teslim tarihi

İstanbul’un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesinde, Mayra Yapı şirketi tarafından inşa edilen Mayra Sancakkoru konut projesi, toplam 7 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Proje, toplam 174 adet konuttan oluşuyor. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri, 120 metrekare ila 146 metrekare arasında yer alıyor. Projenin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Mayra Sancakkoru konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 550 bin TL ila 650 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuldu. Projedeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 700 bin TL ila 800 bin TL arasında bulunuyor.

Konut projesinde yüzde 50 peşinat verip kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Mayra Sancakkoru konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda.

Toplam 3 adet bloktan oluşan konut projesinde, su deposu, jeneratör ve asansör de bulunuyor. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği projede, yerden ısıtma sistemi de var. Yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi; Basın Ekspres, TEM Otoyolu, E5 gibi karayollarına, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı gibi yerlere kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Bağcılar-Kabataş tramvay hattına çok yakın olan konut projesi, çeşitli AVM’lere de komşu.

Yeni yapılan 36 bin metrekarelik olimpik spor kompleksinin tam karşısında inşa edilen Mayra Sancakkoru konut projesi, Sancaktepe Mah. Fatih Cad. No: 189 34720 Bağcılar/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 444 3 173 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.