Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mayra Sancakkoru’da 36 ay sıfır faizle

Mayra Yapı Teknolojileri tarafından İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Sancaktepe Mahallesi’nde hayat geçirilecek olan Mayra Sancakkoru projesinde 36 ay vade ile vade farkı olmadan daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

7 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Mayra Sancakkoru projesinde toplam 174 adet daire ve 10 adet ticari ünite yer alıyor.

Mayra Sancakkoru projesinde 2+1, 3+1 ve bahçe katı daireler yer alıyor. Mayra Sancakkoru projedeki dairelerin alanları ise 120 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiyor.

Mayra Sancakkoru Ödeme Planı

Mayra Sancak Koru projesinde firma bünyesinde 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile taksitlendirilmiş kredilerle daire sahibi olma imkanı bulunuyor. Projede lansman dönemine özel yüzde 15 indirim imkanı da alıcılara sunuluyor.

Mayra Sancakkoru fiyatları ne kadar?

3 bloktan meydana gelen Mayra Sancakkoru Bağcılar projesinde satılık daire fiyatları 489 bin TL’den başlıyor.

4 bin 750 metrekaresi yeşil alana ayrılan Mayra Sancakkoru projesinde kapalı otopark, güvenlik, açık çocuk yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, SPA, fitness salonu, sinema odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kamelya gibi ortak alanlar yer alıyor.

Mayra Sancakkoru projesi Bağcılar Tramvay İstasyonuna 900 metre, Kirazlı Metro İstasyonuna 1 km, yeni yapılan bölge parkı ve Olimpik Spor Kompleksi’ne 50 metre, TEM Karayolu’na 3 km, E-5 Karayolu’na 6 km, Basın Ekspres Yolu’na 4 km, TEM – Mahmutbey Gişeler’e 6 km, Atatürk Havalimanı ve CNR Expo Fuar Merkezi’ne 7 km, Esenler Otogarı’na 4 km, Mall of İstanbul’a 5 km, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2 km, Medipol Üniversitesi Hastanesi’ne 2 km ve Kemerburgaz Üniversitesi’ne ise 5 km mesafede yer alıyor.

Tel: 444 3 173