Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mb Tanınmış Suite İzmir’de satışlarına devam ediyor

Mb Tanınmış Suite, İzmir Aliağa ilçesinde yapmış oldukları projelerle binlerce aileye katkı sağlamaya devam ediyor. İzmir’in merkez lokasyonu ile sıkça adından söz ettirecek olan MB Tanınmış İnşaat, projelerinden ilki olan Tanınmış Suite konut projesinde “40 mutlu komşu” arayışlarını sürdürmektedir. Kaliteli bir yaşamın artık hayal olmadığı projeden ev sahibi olmak için harekete geçmenizi isteyen firma, zemin 2+1 olmak üzere çeşitli dairelerini satışa sundu.

Mb Tanınmış Suite proje özellikleri

İzmir’in merkez ilçesinde yükselen konutlar, iç dizaynı ve sosyal olanaklarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Zemin 2+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin alıcıların tercihlerine sunulduğu konutlarda, sessizliğin ve dinginliğin tüm keyfini çıkarmak sizlerin elinde. Pandemi dönemi boyunca yenilenen tüketici isteklerine yanıt veren dairelerde balkon ve kiler alanları bulunmaktadır.

Sosyal donatılar arasında fitness salonu, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları neredeyse temel ihtiyaçlara kolaylıkla hizmet sağlamakta. Hayatı önemseyen bir dış mimari ile yaşam alanına prestij kazandırılırken, konut içlerinde kaliteden ve kullanıştan ödün verilmedi.  Tüm bunlarla birlikte MB Tanınmış Suite için yeşil peyzaj alanlarının sıklığı göz kamaştırmaya devam ediyor.

Neden bu proje?

Mb Tanınmış Suite projesin akıllı ev sistemi sayesinde tam güvenlik sağlamaktadır. Aynı zamanda bütçe dostu olmasıyla bilinen konutların, yalıtım uygulamaları sayesinde kış mevsimi başta olmak üzere, yazın bile cep yakmadığı görüldü.

İşçilikte kaliteye önem veren firma, iç ve dış alanlar için tercihini en iyi malzemelerden yaptı. Ayrıca merkezi lokasyonda yer alan konutların tüm ulaşım araçları ve alışveriş noktalara yakınlığı gözden kaçmıyor.

Yatırımcısına kârlı bir yatırım aracı olmayı sürdüren sektörde en iyi olmayı başaran Suite projesi, konumu, mimarisi ve kira getirisi sayesinde yatırımdaki yerini aldı.

Ödeme kolaylığı ile alıcıların yanında olmaya devam eden MB Tanınmış İnşaat, yüzde 0,70’den başlayan kredi imkânları ve 120 aya varan vade seçenekleri ile karşımıza çıkıyor.

Detaylı bilgi:

Proje hakkında detaylara ulaşmak için aşağıda yer alan telefon, mail adresi veya iletişim bilgilerini kullanarak irtibat halinde kalabilirsiniz.

+90 544 672 74 73

8271/9 Sokak No:2/A Ataşehir Mahallesi Çiğli / İzmir

[email protected]

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.