Kategoriler
Proje Haberleri

Meda Marmara Maltepe satışları başladı

Meda Marmara Maltepe projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Meda Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 60 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, kablo TV ve su deposu gibi birçok özellik bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Banyolarda duşakabin yer almaktadır. Ayrıca mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Engelliye uygun asansör ve rampa girişi mevcuttur.

Meda Marmara Maltepe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Aydınevler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Hilltown AVM’ye  yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca Marmara Üniversitesi Yeni Yerleşkesi’ne yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra civarda eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Birçok hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, metro, minibüs ve otobüs duraklarına yakın mesafededir.

Meda Marmara Maltepe fiyatları ne kadardır?

Meda Marmara Maltepe projesinde 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 515 55 55 veya 0 (530) 077 19 18 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version