Kategoriler
Proje Haberleri

Medeniyet Yapı Babil Evleri İçin Son Fırsat!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Medeniyetler Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Medeniyet Yapı Babil Evleri konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Eyüpsultan konut projesi Alibeyköy Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında ise toplam 51 adet daire bulunmaktadır. Aynı zamanda proje rezidans tarzı olarak tasarlanmıştır. Ayrıcalıklı projede yer alan daireler duvar kağıdı, teras, kiler, ısıcam, vestiyer gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca daireler alarm, panjur, mobilya gibi donatılara da sahiptir. Bunların yanı sıra proje sosyal bakımdan da oldukça zengindir. Proje kapsamında Türk Hamamı, sauna, yüzme havuzu, spor salonu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Aynı zamanda 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı salonu, 2 katlı kapalı otopark ve resepsiyon da proje özellikleri arasındadır.

Medeniyet Yapı Babil Evleri konut projesinde yaşam başlamış olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin pek çoğunun satışları bitmiş ve son kala dairelerin satışları halen devam etmektedir. Daireler brüt 115 metrekareden brüt 195 metrekareye kadar alana sahip seçenekleri ile bulunmaktadır.

Medeniyet Yapı Babil Evleri Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında kredi ve taksitli ödeme fırsatları da sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje konumu itibariyle şehir merkezine, önemli yerlere ve havalimanına yakındır. Aynı zamanda metro ve travmaya da 500 metre uzaklıktadır. Alibeyköy cep otogarına 200 metre, 2. Çevreyoluna 5 dakikalık mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0850 259 03 04 ve 0534 734 56 62 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…