Kategoriler
Proje Haberleri

Medeniyetler Çengelköy boğaz manzarasıyla büyülüyor

İstanbul Üsküdar konut projesi Medeniyetler Yapı Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Güzeltepe Mahallesi’nde inşa Medeniyetler Çengelköy konut projesindeki daireler boğaz manzaralı terasları ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Üsküdar Güzeltepe Mahallesi üzerinde yer alan 3 bin 700 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi toplam 5 blok, 60 daireden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Daireler boğaz manzaralı terasa sahip olup içleri beyaz eşya, giyinme odası, kiler, gömme dolap, vestiyer gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca  şömine, panjur, çamaşır odası, barbekü, görüntülü diafon, jakuzi gibi donatılara da sahiptir. Proje sosyal alanlar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde havuz, spor salonu, oyun parkı, yürüyüş ve bisiklet yolu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Projede /ayrıca Türk hamamı, sauna, 7/24 güvenlik, otopark gibi olanaklar da mevcuttur.

Sosyal yaşam merkezi olan Medeniyetler Çengelköy konut projesinde 2+1, 3+1 ve 6+2 villa tipi daireler yer almaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 135 metrekareden 273 metrekareye kadar değişmektedir.

Medeniyetler Çengelköy Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

135 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 2 milyon 950 bin TL,

3+1 ve 174 metrekare alana sahip daireler 4 milyon 050 bin TL,

223 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 5 milyon 175 bin TL,

273 metrekare büyüklüğündeki 6+2 tip daireler 10 milyon 250 bin 028 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Çengelköy’ün merkezinde yer almaktadır. Ayrıca proje boğaza yalnızca 850 metre mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0850 259 03 04 ve 0534 734 56 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version