Kategoriler
Proje Haberleri

Medlife Konakları Başiskele satışları başladı

Medlife Konakları Başiskele geniş özellikleri ve konforuyla sizleri bekliyor. Bu proje Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Döngel Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu konut projesi Malkoç İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Bunun yanı sıra söz konusu projede 3 artı 1 konutlar satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Bu projede satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekare ile 125 metrekare arasında değişmektedir. Projede geniş manzaralı balkonlar da yer almaktadır. Bunun yanı sıra doğa ile iç içe yeşil alanları ile de dikkat çekmektedir. Kamelya, çocuk oyun alanları ve spor alanı projede yer alan özellikler arasında yer almaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti de proje özellikleri içerisinde yer almaktadır.

Konut projesinde ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark ve kapalı otopark alanları da bulunmaktadır. Projenin iç özelliklerinde ise; adsl, asansör ve çelik kapı gibi özellikler yer almaktadır. Bunun yanı sıra ayrıca seramik zemin ve laminant zemin kullanılmıştır. Ayrıca ankastre mutfak, mutfak doğalgazı bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun araç park yeri ve asansör bulunmaktadır.

Medlife Konakları Başiskele Konumu Hakkında

Medlife Konakları Başiskele projesi deniz manzaralı olup geniş yeşil alanıyla doğayla iç içe konumdadır. Bu proje Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Döngel Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca Kocaeli kent merkezine 10 dakika mesafede bulunmaktadır. Çevrede ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market ve semt pazarı bulunmaktadır. Aynı zamanda alışveriş merkezlerine 8-10 dakikalık mesafededir. Ayrıca civarda sağlık ocağı, cami ve ilkokul-ortaokul mevcuttur. Ulaşım olarak; ana yol ve caddeye yakın olup minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Medlife Konakları Başiskele fiyatları ne kadardır?

Satışa sunulan Medlife Konakları Başiskele projesinde fiyatlar büyüklüklerine ve konumuna göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 120 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 320 bin TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 125 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 390 bin TL ile 425 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için 0 (262) 223 23 23 ya da 0 (532) 475 47 02 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…