Kategoriler
Proje Haberleri

Medusa Life Milas satışları başladı

Medusa Life Milas projesi ultra lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Muğla Milas’ta bulunan proje Didim Çağlayan İnşaat & Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Binalar 4.000 metrekarelik arsa üzerinde 3 blok olarak tasarlanmıştır. Ayrıca her katta 4 daire olup toplamda 60 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerde 3 artı 1 konut tipine sahip rezidans daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projedeki binalar 4.000 metrekarelik arsa üzerinde 3 blok olarak tasarlanmıştır. Ayrıca her katta 4 daire olup toplamda 60 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerde 3 artı 1 konut tipine sahip rezidans daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu daireler yerden ısıtma sistemine ve merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti ve konutlarda soğutma sistemi olarak klima bulunmaktadır.

Medusa Life Milas konumu ve fiyatları hakkında

Medusa Life Milas projesi, Muğla’nın Milas İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projede bulunan, brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Proje henüz yapım aşamasında olup erken ödeme ve indirim imkanları bulunmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 811 62 71 veya 0 (546) 401 09 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…