Kategoriler
Proje Haberleri

Mefa İnci Kent Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu

Mefa İnci Kent Evleri, Mefa Yapı’nın hayata geçirdiği bir konut projesidir. Projenin ilk öne çıkan özelliği, hem normal dairelerden hem de villalardan oluşmasıdır. Projenin 8 villası ve 2 blokta yer alan 28 dairesi satıştadır. Ayrıca dairelerin bulunduğu bloklar 4 kata sahiptir. Blok girişlerinde, tekerlekli sandalye kullananların giriş – çıkışını kolaylaştıracak rampa bölümleri vardır.

Bununla birlikte konutların merkezi uydu sistemi, ankastre mutfak eşyaları, kaliteli mutfak dolapları ve çelik dış kapısı mevcuttur. Güvenlik personeli ve güvenlik kameraları bu dairelerin konforunu yükseltmektedir. Ayrıca sitenin bahçe tasarımı da oldukça güzeldir. Konut sakinlerinin rahatlıkla yürüyüş yapabileceği geniş alanlar bulunur. Ayrıca bahçenin büyük kısmında yeşil alanların bulunması en önemli detaylardandır. Mefa İnci Kent projesinin satışa çıkan daire seçenekleri büyüklüklerine göre şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: Brüt 95 metrekare – Net 85 metrekare
  • 3 + 1 Odalı daireler: Brüt 130 metrekare – Net 120 metrekare
  • 4 + 1 Odalı villa seçenekleri: Brüt 170 metrekare – Net 150 metrekare

Projenin hayata geçtiği bölge neresidir?

Mefa Yapı’nın bu yeni projesi, İzmir – Seferihisar’da hayata geçmektedir. Çolak İbrahim Bey Mahallesi üzerindeki konutlar, Seferihisar Necat Hepkon Hastanesi ile Semiha – İrfan Çalı Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi’ne yakındır. Ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı, Necat Hepkon Parkı ve Refik Tolga Erkan Parkı da aynı bölgededir. Proje konumunun dikkat çeken özellikleri içinde, Seferihisar Barajı ile yakın mesafede oluşu da sayılabilir.

Mefa İnci Kent Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Mefa İnci Kent satılık daire fiyatları konut türüne göre değişmektedir. 2 + 1 ve 3 + 1 odalı normal daire seçenekleri yaklaşık olarak 545 bin – 675 bin TL değerindedir. Ayrıca 4 + 1 odaya sahip villa seçenekleri ise 1 milyon 375 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Daha detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz: 0 553 646 42 42