Kategoriler
Proje Haberleri

Mega Residence İzmit satışları devam ediyor

İzmir konut projesi Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. İzmit’te hayata geçirilen bu proje Megalit Yapı firması tarafından inşa edilmektedir. Mega Residence İzmit adlı konut projesi kapsamında toplam 156 daire inşa edilmiştir.

156 adet dairenin 148 tanesi 1 + 1 odaya sahip olurken geriye kalan 8 tanesi 2 + 1 odalıdır. Megalit Yapı firmasının bu projesine yoğun ilgi gösterilmiştir. Bundan dolayı eşyalı daire seçeneklerinin hepsi tükenmiş, yalnızca birkaç adet 1 + 1 odalı daire kalmıştır. Yatırıma uygun olan bu dairelerin düşük fiyatlı olması ile birlikte kira gelirlerinin yüksek olacağı tahmin edilmektedir.

Rezidansın sahip olduğu imkanlar ise oldukça dikkat çekicidir. Örneğin her bir daire için temizlik, çamaşır yıkama, kargo alım ve gönderim gibi hizmetler mevcuttur. Bu konutlardan herhangi birini satın alarak kiraya vermek isteyenler için ise profesyonel olarak gayrimenkul danışmanlık hizmeti verilmektedir. Ayrıca elektrik ve su aboneliği takibi, kiracı ödemesi takibi ve aidat takibi de Megalit Yapı’nın konut sahiplerine verecek olduğu hizmetler arasındadır. Bununla birlikte rezidans sakinlerinin araç park işleri için vale görevlileri mevcuttur. Projenin full eşyalı son 1 + 1 daireleri 300 bin TL değerindedir.

Proje konumu nasıldır?

Megalit Yapı’nın bu projesi, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Yeşilova Mahallesi’nde gerçekleşmektedir. Güvenlik personeline ve rezidans etrafını gözlemleyen kamera detaylarına sahip
olan proje, işlek ve merkezi bir konumdadır. Yeni Kandıra Yolu üzerindeki rezidansın çevresinde pek çok okul, sağlık merkezi, eczane ve market bulunur. Ayrıca İzmit ilçe merkezi yalnızca 15 – 20 dakikalık mesafededir. Kocaeli İzmit satılık daire seçenekleri arasında konumu bu kadar merkezi olan ucuz dairelere rastlamak zordur.

Mega Residence İzmit satılık daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda bakıldığından projede satılık daire fiyatları 300 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde hiç peşinat ödemeden 24 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkündür. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2021 yılı Temmuz ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Mega Residence İzmit satılık daire fiyatları konusunda detaylı bilgi almak isteyenler 0532 541 39 11 numarasına ulaşmalıdır. Ayrıca 0262 260 01 11 numaralı telefon da iletişime açık durumdadır. Kocaeli’nde yatırımlık daire satın almak isteyenler, söz konusu numaralara ulaşmak için acele etmelidir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…