Kategoriler
Proje Haberleri

Megapol İzmir nerede yükseliyor?

İzmir’in Konak ilçesinde, Megapol Group imzasıyla hayata geçirilen Megapol İzmir konut projesi; 3 kule bloğunda 540 ofis ve 360 konuttan oluşuyor.

Toplam 80 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede; 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte konut seçenekleri yer alıyor. Aralık 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki birimlerin büyüklükleri, 55 metrekare ila 500 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesi, karma bir konseptte inşa ediliyor.

Megapol İzmir konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesinin fiyatları 379 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde yüzde 20 peşinat vererek kalan kısım için 32 ay vade yapabilmek mümkün. Ayrıca kişiye özel ödeme koşullarından faydalanarak da daire sahibi olunabiliyor.

Megapol İzmir konut projesi sosyal donatıları

Proje, birbirinden zengin sosyal donatı olanaklarıyla dikkat çekiyor. Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, AVM, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve sosyal tesis gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Konut projesi içinde bir de kültür merkezi bulunacak. 550 koltuklu kültür merkezi, geniş kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Konut projesi içerisindeki inşa edilecek AVM’de çok sayıda cadde dükkânı yer alacak. Asansörlü olan konut projesi, lüks konseptiyle ilgi görüyor. Aynı zamanda yük asansörünün de bulunacağı konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih edilecek.

Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesinin inşaat çalışmaları hâlen devam ediyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, sosyal donatılarıyla olduğu kadar merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Proje, İzmir’in gelişmekte olan bölgelerinden Halkapınar’da hayata geçiriliyor.

Megapol İzmir konut projesi, Halkapınar Mahallesi, 35170 Konak/İzmir adresinde yükseliyor.

Konut projesi ile bütün detaylı bilgilere 444 91 90 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.