Kategoriler
Proje Haberleri

Megapol İzmir ödeme planı

Megapol Group firması tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Halkapınar Mahallesi’nde hayata geçirilen Megapol İzmir projesinde yüzde 20 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Megapol İzmir Evleri projesi hayata geçiren Megapol Group yapımcı firmasının iddaalı projeleri arasında yer alıyor.

Megapol İzmir Konutları projesinde toplam 360 adet daire yer almakta olup proje 27 bin 187 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Projede dairelerin dışında ayrıca ofis, dükkan ve home ofisler yer almaktadır. Projede 540 ofis, 360 daire olmak üzere toplam 900 adet bağımsız bölüm yer almaktadır.

3 bloktan meydana gelen Megapol İzmir projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 tipinde daire seçenekleri yer alırken dairelerin büyüklükleri ise 55 ile 500 metrekare arasında değişiyor.

Fiyatları 379 bin TL’den başladığı Megapol İzmir projesinde yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 32 ay vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Projede bu ödeme seçeneğinin yanı sıra kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kafe, sauna gibi bir çok sosyal alanı içerisinde barındıran Megapol İzmir projesindeki daire, ev-ofis, dükkan ve ofislerin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel : 444 91 90