Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Megapol İzmir’de yüzde 20 peşinatla

Megapol Group tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Halkapınar Mahallesi’nde hayata geçirilen Megapol İzmir projesinde yüzde 20 peşinat ödemesi yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

3 kule bloğunda 540 adet ofis, 360 adet daireden meydana gelen Megapol İzmir projesi 27 bin 187 metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

80 bin metrekare inşaat alanına sahip Megapol İzmir projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 rezidans daireler olmak üzere dört farklı daire seçeneğine yer veriliyor.

2020 yılı Aralık ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi ve yaşamın başlaması planlanan Megapol İzmir projesinde daire büyüklükleri ise 35 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor.

320 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan dairelerin yer aldığı Megapol İzmir projesinde yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı ise 32 ay vade ile ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Megapol İzmir projesinde Premium Kule, Home Ofis kule, Rezidans Kule, Cadde Mağazaları, Cadde Evleri, Kültür ve Sanat Merkezi, Spor Merkezi gibi bölümlerden meydana geliyor.

Megapol İzmir projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, kapalı otopark, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Megapol İzmir tanıtım filmi

Tel: 444 91 90