Kategoriler
Proje Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Konutları Konya’da satışa çıktı!

Mehmet Akif Ersoy Konutları 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireleri ile satışa sunulmuştur. Altuva Yapı şirketinin bu projesinde üst düzey özellikler bulunmaktadır. Güvenlikli bir site alanı içerisinde yer alan konutların ısı yalıtımlı pencereleri, ses yalıtımlı duvarları ve sağlam bir temeli vardır. Bununla birlikte her dairede ankastre mutfak seti, görüntülü diyafon ve uydu altyapısı mevcuttur. Bina girişlerine eklenen rampalı bölümler ise engellilerin binaya giriş – çıkışını kolaylaştırmaktadır.

Yangın durumunda kullanılabilecek olan yangın merdivenleri, kapalı otopark ve kapıcı hizmeti gibi detayların bulunduğu projedeki daireler şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daireler: Brüt 120 metrekare – Net 100 metrekare
  • 3 + 1 Odalı daireler: Brüt 155 metrekare – Net 135 metrekare

Proje konumu neresidir?

Projenin hayata geçtiği arsa, Konya’nın Karatay ilçesinde bulunan Mengene Mahallesi’dir. Balıkçılar Caddesi ile Bor Sokak üzerindeki site alanı, Aynur Kasabalı İlkokulu’nun neredeyse tam karşısındadır. Ayrıca Özel Altıyol Sağlık Kabini, Şehit Uzman Çavuş Bayram Tekin Parkı, market şubeleri ve duraklar da proje arsasının yakın çevresindedir. Bununla birlikte daireleri yürüme mesafesinde 4 farklı cami vardır. Bunlar Ağazade Çalığın Hacı Ali Camii, Niyazi Özdemir Camii, Kara İmam Camii ve Bahçelievler Camii’dir.

Mehmet Akif Ersoy Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Mehmet Akif Ersoy Konutları satılık dairelerin kredili alım uygun olduğu bir projedir. Satışa çıkmış olan dairelerin fiyatı 2 + 1 daireler için 250 bin TL’den başlar. Bununla birlikte 3 + 1 odalı daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Firma ile iletişim kurmak için 0 532 686 10 41 numarasına ulaşmak mümkündür.

 

Exit mobile version