Kategoriler
Proje Haberleri

Melike Hatun Sitesi Kahramanmaraş satışa sunuldu

Kahramanmaraş’ın gözde ve önemli ilçelerinden biri olan Onikişubat İlçesi’nde Melike Hatun Sitesi Kahramanmaraş projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesi Emka Yapı firması tarafından hayata geçirilmiştir. Muhteşem manzarası ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Kahramanmaraş konut projesindeki konutların satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Konut projesi içerisinde yer alan 4+1 daireler satışa sunulmuştur. Projede satışları devam eden dairelerin tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar?

Proje özellikleri neler?

Bahsi geçen proje manzaralı daireleri ile ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisini toplamaktadır. Proje 10 katlı toplam 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Melike Hatun Sitesi Kahramanmaraş projesi kapsamındaki daire içleri duvar kağıdı, mobilya, vestiyer, ankastre mutfak gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca dairelerde yangın alarmı, ADSL, görüntülü diafon gibi donatılarda mevcuttur. Konutların yer aldığı site asansörlü olup otopark, oyun parkı gibi özellikler bulunmaktadır.

Söz konusu olan projedeki konutlar tek tip daire seçeneğinden meydana geliyor. Kartal konut projesinde bulunan konutlar 4+1 tip daireler inşa edilmektedir. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de 175 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Melike Hatun Sitesi Kahramanmaraş fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları da 670 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca daire satışlarında takas da kabul edilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konut projesi Onikişubat, Boğaziçi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca proje konumu itibariyle şehir merkezi, okul, market, anayol gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0537 623 92 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….