Kategoriler
İhaleler

Melikgazi Belediyesi Başkanlığı’ndan 33 konut satışta

Merkez Melikgazi Belediyesi ait 33 taşınmaz konut 03 Ağustos 2021 tarihinde 2886 sayılı devlet ihale kanununun 45 maddesine göre açık teklif usulü ile satılacaktır. Basın İlan Kurumu ilan Portalı ilan.gov.tr de yer alan ilana göre ihale şartnamesi yayınlanacaktır. Yyaınlanacağı yer Melikgazi Belediyesi Ruhsat ve denetim Müdürlüğü’nden İnternet sayfasıdır. Ayrıca yapılı taşınmazlarla ilgili bilgiler kentsel dönüşüm müdürlüğünü temin edilebilmektedir.

Merkez Melikgazi Belediyesi Ait 33 Konutun İhalesi Hakkında

İhale 03 Ağustos 2021 Salı günü saat 16’da bildiğin tiyatro salonunda yapılacaktır. İhale katılımcılarına istenecek belgeler listesi sunulmuştur. Bu şekilde belgelerin asıl yerine fotokopi suretlerinin verilmesi halinde asıllarının ibraz edilmesi gerektiği de bilinmektedir. Bu açık teklif usulü ile satılacak konutlar da sizlerden istenecek belgeler vardır. İlk olarak belediyenin yatırmış olduğu geçici teminat makbuzu veya Banka teminat mektubu, Nüfus cüzdan fotokopisi ve adres bildirimi belgesidir. Bu gerçek kişi olduğunu belirten belgelerdir. Ayrıca bu olmadan sizler katılım sağlayamazsınız. Bir diğeri belediyenin yatırmış olduğu geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu ile ihaleye iştirak eden şirkete, şirketi temsil eden yetkili şahıs veya şahısların yetki belgesi ve imza sirküleridir. Bu da gerekli olan belgelerin hepsinin temin edilmesi gerekmektedir.

Bu şekilde bu konutların satımı ve ihalesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak mümkündür. Bu belgelerin hepsi kontrol edilerek ihaleye katılımda teslim edilmelidir. Bu şekilde yapılacak konutlar için satışta bulunmaya hak kazanabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…