Kategoriler
Proje Haberleri

Melodi Park Elbistan satışları devam ediyor

Kahramanmaraş konut projesi Emin Yapı Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. Melodi Park Elbistan projesi sizlere ayrıntılı bir biçimde sunulmaktadır. Emlak tipi satılık daire olarak geçmektedir. Odaları geniş ve ferah olmak üzere sizlere sunulmaktadır. Metrekare brüt olarak 180, metrekare net olarak 148 alan kaplamaktadır. Aynı zamanda konumu sayesinde güneş alan bir cepheye sahiptir. Sizler konforlu birim içinde bu evleri inceleyebilir ve detaylı bir gözlem yapma şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca oda sayısının 4 artı 1 olduğu bu evler genel olarak sizlerin ihtiyaçları kapsamında düzenlenmiştir.

Özel Yıldız okullarının yanında yer alan Melodi Park Konutları projesi 3 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Dört katlı 3 konut bloğunda ise toplam 23 adet daire yer almaktadır. Konut bloklarında her katta iki daire yer almaktadır.

Projenin iç ve dış yapısı

Genel olarak odaları geniş ve ferahtır. İçerisine açık otopark bulunmaktadır. 10 kişilik 2 tane asansör de içeride mevcuttur. Peyzaj tasarımı ile ilgi çekmektedir. Otomatik garaj kapısı da vardır. Aynı zamanda çocuk oyun grupları sayesinde de sizler güvenli ve içiniz rahat bir biçimde bu oyun alanlarını kullanabilirsiniz. Kamelyalar sitenin içerisinde bulunur. Bina çevresinde 7/24 güvenlik kamera sistemi mevcuttur. Dış cephe ısı yalıtım ile kaplanmış vaziyettedir. Ayrıca daire içlerinde bireysel doğalgaz tesisatı da bulunmaktadır. Kombi ve killer balkona gibi yerler mevcuttur. Aynı zamanda giyinme odası da vardır. Ebeveyn banyosu bulunan bu evler görüntülü diafon kuruludur. Bu şekilde genel olarak bu daireyi değerlendirebilirsiniz.

Melodi Park Elbistan projesi konumu ve fiyatı hakkında

Melodi Park Elbistan projesi tam olarak adresi Pınarbaşı Mahallesi, Paksoy Sokak, Elbistan / Kahramanmaraş olarak geçmektedir. Merkeze yakın olan yapısı sayesinde istediğiniz yerleri kolay bir biçimde ulaşma şansınız vardır. Ayrıca Pınarbaşı Mahallesi, Özel Yıldız okullarının yanında bulunan bu site daha iyi bir konumda oturmanız sağlar. Aynı zamanda brüt 180 metrekare 4 artı 1 olan bu evin fiyatları 670 bin liradan başlamaktadır. Konut kredisi kullanarak bu projeden daire sahibi olmak isteyenler için proje maalesef krediye uygun değildir. Ayrıca Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bulunan bu site sizlere sunulmaktadır.

Konut projesi 3 bin 400 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projenin 2022 yılı Ekim ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 544 285 04 00 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…