Kategoriler
Proje Haberleri

Menekşe Konutları Öveçler son daireleri satışta

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Öveçler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Menekşe İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Menekşe Konutları Öveçler konut projesinde inşaat çalışmaları bitmek üzere olup oturuma hazırlanmaktadır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Çankaya konut projesi Yukarı Öveçler Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelen bir projedir. Konut projesi sakin ve huzurlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler ada mutfak, çamaşır odası, giyinme odası, görüntülü diafon, vestiyer gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamana dairelerde ankastre set, yerden ışıtıma sistemi, Hilton sistemi gibi donanımlar yer almaktadır.

Proje kapsamında kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, kapıcı, jeneratör gibi hizmetler sunulmaktadır. Menekşe Konutları Ankara konut projesinde yaşam başlayacak olup, dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 130 metrekare ile 386 metrekare arasında değişmektedir.

Menekşe Konutları daire fiyatları ne kadar?

Çankaya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında sınırlı sayıda dairelerin satışları devam etmektedir. Şu anda satışları devam eden;

130 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 263 bin TL’den,

Brüt 205 metrekare 4,5+1 tip daireler ise 2 milyon 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda satışlar firma tarafından yapılmış olup, komisyon bedeli alınmayacaktır.

Menekşe Konutları nerede yer alıyor?

Konut projesi Yukarı Öveçler Mahallesinde Cadde üzerinde yer alıp toplu taşıma araçları önünden geçmektedir. Aynı zamanda proje marketlere, okullara yürüme mesafesindedir. Konya yoluna ve Taurus AVM’ye 5 dakikalık mesafededir.

Menekşe Konutları Dikmen projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 286 17 00 ve 0546 934 74 34 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version