Kategoriler
Proje Haberleri

Mercan Kıyı Vesen ön talep topluyor

Tuzla konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası güvencesi  ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla İlçesi Postane Mahallesi’nde yer almaktadır. Mercan Kıyı Vesen projesinde ön talep toplama süreci ise başlamış durumdadır.

Anadolu Yakası’nın denize sıfır ilk projesi

40 bin 795 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilecektir. Tamamı deniz manzaralı toplam 158 adet yalı dairesi proje içerisinde yer almaktadır. Toplam 14 adet konut bloğu projede denize komşu şekilde bulunmaktadır. Konut projesinden daire sahibi olmak isteyen vatandaşların web sitesinde yer alan ön talep formunu doldurmaları yeterli olacaktır. Ayrıca proje Mercan Koyu’nda denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Bu özelliği ile konut projesi Anadolu Yakası’nın denize sıfır ilk proje olma özelliğine sahiptir.

Mercan Kıyı Vesen ne zaman teslim edilecek?

Tuzla konut projesi yatay mimaride hayata geçirilecektir. Konut projesindeki konut bloklarında yer alan dairelerin en küçüğü 214 metrekare büyüklüğe sahiptir. Yüzde 80’i yeşil alana ayrılan konut projesinde bir çok sosyal alanda yer almaktadır. 4+1 tip dairelerin yer alması beklenen projede daire büyüklükleri ise 214 metrekare ile 300 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca İstanbul, Tuzla konut projesinin 2023 yılı ikinci çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Mercan Kıyı Ve Sen konut projesi Postane Mahallesi, Mercan Koyu Tuzla / İstanbul Adresinde yer almaktadır. Ayrıca projenin satış ofisi ise Postane Mahallesi, İller Bankası Sokak, 34940 Tuzla / İstanbul adresinde bulunmaktadır. Tuzla konut projesi ile ilgili web sitesinden bilgi alabilir, ön talep formu oluşturabilirsiniz. Ayrıca konut projesi hakkında daha detaylı bilgi için 444 1 006 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Projenin tanıtım filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Mercan Kıyı Vesen ön talep topluyor” için 2 yanıt

Merhaba Can Bey,

Mercan Kıyı Vesen projesi hakkında detaylı bilgi alabilmek için 444 1 006 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İyi günler

Yorumlar kapatıldı.