Kategoriler
Emlak Haberleri

Mercan Konutları Eskişehir’de yükseliyor

Kar İnşaat tarafından Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Batıkent Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Mercan Konutları projesinde yüzde 30 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mercan Konutları projesinin arsa alanı 6 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip olup arsa üzerinde inşa edilecek olan konut projesi ise 3 katlı bloklardan meydana geliyor.

Yatay mimariye sahip Mercan Konutları projesinde 6 konut bloğunda toplam 36 adet daire yer alıyor. Mercan Konutları projesinde bulunan 3+1 tipindeki dairelerin alanları 185 metrekare olarak tasarlandı.

Mercan Konutları projesinde yer alan modern ve nitelikli mimariye sahip 185 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları 645 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 30 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatını elde ediyorsunuz. Geri kalan tutar için ise 36 ay vade ile ödeme imkanı bulunuyor.

Mercan Konutları Eskişehir projesi Eskişehir, Tepebaşı, Batıkent’te Kevser sokak ile Kumluca sokağının kesiştiği köşede yer alıyor.

2020 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenen Mercan Konutları projesinde kapalı otopark, açık otopark, çocuk oyun alanları gibi ortak alanlar yer alıyor.

Tel: 0222 226 32 22