Kategoriler
Proje Haberleri

Mercan Nertera 2021 Ekim’de teslim ediliyor

Mercan Nertera konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Gölbaşı İlçesinde yükselen Mercan İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Gölbaşı İlçesi Taşpınar Mahallesi üzerindeki 73 ada 1 parsel arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Mercan Nertera Gölbaşı modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler ADSL, Hilton banyo, ankastre fırın gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca konut projesi toplam 9 adet daireden oluşmaktadır ve proje 2020 deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır.

Ankara Gölbaşı konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 6 adet 2+1 ve 3 adet 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 2+1 daireler brüt 76 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 148 metrekare büyüklüğündedir.

Mercan Nertera konumu ve fiyatları hakkında

Mercan Nertera Ankara konut projesi, Gölbaşı’nda Taşpınar Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje ulaşım sorunu olmayan, otobüs durağına yürüme mesafesinde olan bir konumdadır. Ufuk ve Atılım Üniversitesine 4 km uzaklıkta yer alan proje Çevre yoluna 8 km uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

76 metrekare alana sahip olan 2+1 tip daireler 675 bin TL,

Brüt 148 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 950 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygun olup, takas da kabul edilmektedir. Projenin Ekim 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0542 127 29 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…