Kategoriler
Proje Haberleri

Mercan Sami Bey Apartmanı Maltepe satışları devam ediyor

Mercan Sami Bey Apartmanı Maltepe tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Maltepe İlçesinde yükselen Artan Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar beş konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Artan Yapı Sami Bey Apartmanı projesinin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Maltepe İlçesi Altayçeşme Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Mercan Sami Bey Apartmanı Maltepe modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan kontrol edilebilmektedir. Proje kapsamındaki daireler yangın alarmı, Hilton banyo, mutfak doğalgazı, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca daire içlerinde vestiyer, ankastre set, ebeveyn banyosu, panjur gibi olanaklar da mevcuttur. Şehir manzaralı proje 1000 metrekarelik bahçe içerisinde yer almaktadır.

Proje aynı zamanda hidrofor, asansör, kamera sistemi, kapalı garaj, jeneratör, güvenlik gibi donanımlara sahiptir. Bunların dışında oyun parkı, spor alanı ve su deposu da bulunmaktadır. İstanbul Maltepe konut projesinde beş tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Sami Bey Apartmanı Altayçeşme projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 tip daireler bulunmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 104 metrekare ile 262 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında teraslı ve çatı dubleksi seçenekleri de bulunmaktadır. Konut projesi toplam 49 daire ve 4 adet ticari birimden oluşmaktadır.

Mercan Sami Bey Apartmanı Maltepe konumu ve fiyatları hakkında

Mercan Sami Bey Apartmanı Maltepe konut projesi, Maltepe’de Altayçeşme Mahallesinde çevreye hakim bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Maltepe Metro İstasyonu ve E5 Karayoluna 200 metre, Minibüs caddesine 1 km mesafedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

104 metrekare alana sahip olan 2+1 tip daireler 1 milyon 115 bin TL,

Brüt 200 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 700 bin TL,

141-194 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip daireler 1 milyon 685 bin TL,

260 metrekare 4+2 çatı dubleksi daireler 2 milyon 900 bin TL,

5+2 çatı dubleksi ve 250 metrekare brüt alana sahip daireler 2 milyon 780 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygun olup, Mart 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 366 40 02 ve 0532 135 30 26 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version