Kategoriler
Proje Haberleri

Mercan Village Tuzla satışları devam ediyor

Mercan Village Tuzla projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şengüller İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Site içerisinde 7 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 7 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 7 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 500 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 475 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın 3 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca jakuzili açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geniş güneşlenme terası, yeşil alan ve peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Her villada 8 kişilik özel asansör bulunmaktadır. Galeri boşluklu zengin malikane girişi, parmak izi okuyucu ve şifreli giriş sistemi olan akıllı ev formatındadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin ve küvet yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bulaşık makinesi, klima, elektrikli panjur ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir.

Mercan Village Tuzla konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi Postane Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, göl, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, Marmaray, metro, minibüs, otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mercan Village Tuzla fiyatları ne kadardır?

Mercan Village Tuzla projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 465 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 villaların fiyatı 17 milyon 500 bin TL ile 21 milyon TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 840 65 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version