Kategoriler
Proje Haberleri

Mercanport Boutique tanıtım fiyatlarıyla satışta

Mercanport Boutique konut projesi lüks ve farklı mimarisi ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Güzelbahçe İlçesinde yükselen proje Mercan Port firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje henüz tanıtım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Güzelbahçe İlçesi Yalı Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmekte olup ayrıcalıklı dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Mercanport Boutique hem estetik hem de konforlu yapısı ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri yerden ısıtma, jeneratör, panjur, klima gibi donanımlara sahiptir. Daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan erişim ve kontrol de sağlanabilmektedir. Ayrıca dairelerde ankastre set, bulaşık ve çamaşır makinesi, kiler, hırsız alarmı, yangın dedektörleri gibi olanaklar da mevcuttur.

Site içerisinde ise su deposu, hidrofor, jeneratör gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda sitede kamera sistemi, otopark, asansör gibi donanımlar da bulunmaktadır. Güzelbahçe konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 dubleks tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 175 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Mercanport Boutique konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, İzmir’in eşsiz lokasyonu Güzelbahçe’de konumlandırılmıştır. Ayrıca proje denize sıfır olup market, park, hastane, şehir merkezi, okul, gibi noktalara da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir. Daireler 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 259 01 28 ve 0532 234 30 30 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…