Kategoriler
Proje Haberleri

Merdan Park Konakları Silivri’de yükseliyor

Merdan Park Konakları projesi Merdanoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası, Silivri İlçesi, Yeni Mahallesi’nde inşa ediliyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede satılık daire fiyatları ne kadar? Projede yer alan daire tipleri neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

7 bin 115 metrekare büyüklüğündeki arazi alanı üzerinde inşa edilen projede 3 adet konut bloğu yer alıyor. Üç adet konut bloğunda ise toplam 108 adet daire bulunuyor. Dairelerin 104 tanesi 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Merdan Park Konakları Silivri projesinde yer alan 4 adet konut ise 4+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.  3+1 tip konular brüt 160, net ise 135 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 325, net ise 265 metrekare olarak inşa ediliyor. 4+1 tip dairelerde net 105 metrekare teras alanı bulunmaktadır.

Dairelerde giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, klima, ankastre fırın, ısı yalıtımı, ses yalıtımı var. Ayrıca ses yalıtımı, çelik kapı, akrilik mutfak dolabı, portmanto, ankastre mutfak da bulunuyor. 2020 yılı Kasım ayında inşasına başlanan projede inşaat çalışmaları devam etmektedir.

Merdan Park Konakları fiyatları ne kadar?

3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelen projedeki dairelerin fiyatları dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik gösteriyor. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlıyor. Brüt 325 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 150 bin TL’den başlıyor.

Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, spor salonu gibi sosyal alanlar var. Ayrıca çocuk oyun alan, kamelyalar, yeşil alan, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlarda yer var. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0543 305 06 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version