Kategoriler
Proje Haberleri

Merdim Yaşam Evleri Kayapa satışları devam ediyor

Merdim Yaşam Evleri Kayapa geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu proje kapsamında sizlere 2 + 1 ve 3 artı 1 daireler sunulmaktadır. Bu dairelerin genel özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür.  Projenin temel özellikleri ile bu ev dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 2 + 1 tip olan daireler brüt 120 metrekare, net olarak ise 110 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3 + 1 dairelerde ise brüt 140 metrekare net ise 230 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Seramik zemini, geniş mutfağı ve iç açıcı laminant zemini ile sizlere istediğiniz geniş ve modern görünümlü alanı sunmaktadır. Bu evler içerisinde ebeveyn banyosu da olmak üzere 2 adet banyo bulunmaktadır. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör bulunmaktadır. Ses ve ısı yalıtımı da evin dış cephesinde bulunmaktadır. Ayrıca otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Evlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır. Ayrıca evlerin içi ve dışı modern tarzda döşenmenin yanı sıra konforludur. Park ve yeşil alanları bulunan bu evler sizin için oldukça uygundur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Merdim Yaşam Evleri Kayapa konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde bu evler sizlerin markete gitmenize de kolaylık sağlar. Park gibi vakit geçirmeniz için olan yerlere de giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Yürüme mesafesinde olan bu yerler sizler açısından oldukça iyi bir seçenektir. Aynı zamanda semt pazarına da yürüme mesafesi ile ulaşmak mümkündür. Şehir merkezine de yakın olan bu ev sizlerin ihtiyaçları kapsamında konumlandırılmıştır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Yürüme mesafesi ile durağa ulaşmanız mümkündür. Doğa ile iç içe olan evler sizlere hem doğa hem de şehir manzarası sunmaktadır. Bu evler seçenekleriniz arasına girebilir.

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Projede yer alan brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları  625 bin TL’den başlamaktadır.

Bu şekilde Merdim Yaşam Evleri Kayapa projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Merdim inşaat tarafından yapılandırılan bu evler özellikleri ve detayları ile karşınıza çıkmaktadır. Proje 2021 yılının eylül ayında teslim edilecektir. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (553) 417 55 38 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version