Kategoriler
Proje Haberleri

Merkez Ankara fiyatları

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Merkez Ankara projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Forces Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Merkez Ankara projesi bünyesinde bin 147 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projedeki konutlar 36 katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Merkez Ankara projesi Hipodrom Caddesi No:9/22’de inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Merkez Ankara projesinde bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar farklılık gösterecek daire tiplerinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 85 metrekare ile 228 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 1+1 konutlar 481 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Merkez Ankara projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 693 bin 750 TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 745 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 4+1 dairelerin fiyatları 937 bin 500 TL’den başlarken 5+1 konutlar ise 1 milyon 143 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

50 bin TL peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunulan projede yüzde 0.99 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor. Projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.