Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Merkez Ankara Ofis etabı satışa sunuldu

Merkez Ankara projesinin Ofis Etabı olan Merkez Ankara Ofis etabı 48 kat üzerinden Süper Kule ismiyle yükselmeye devam ediyor. Başkentin en önemli gelişim bölgesi olan Konya Yolu üzerinde bölgesini cazibe alanına dönüştüren projede, Teras Ofis ve Kollektif Ofis ismini alan kuleler iş yaşamında isteyene saygın bir görüntü verecek. Toplam ofis sayısının 1.302 olduğu bilgisini veren Pasifik İnşaat, imzasını 124 bin metrekarenin üzerine attı.

Merkez Ankara proje özellikleri

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Merkez Ankara projesi başkentin iş yaşamındaki seyrini değiştiriyor. Konya Yolu aksına çekilen ofis hayatı, Emlak Konut güvencesini sağlamaktadır. Ticari ofis bloklarının lansman üzerinden satışa çıkarıldığı haberlerine karşılık; Ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonları tek bir çatı altında birleştirildi. İş dünyasında adeta bir vizyon etkisi yaratan Merkez Ankara karma proje olmaya devam ediyor. Ofis etabı için, dünyaca ünlü mimarların imzasını bir araya getiren Pasifik, projenin yalnızca Ankara’ya katkı sağlamadığını açıkladı.

Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan proje kapsamındaki açıklamaları genişleterek, özellikle tüm dünyada başarılar sağlayan mimari firmasının projeyi desteklediğini bildirdi. New York merkezli Kohn Pedersen Fox (KPF) isimli firmanın Londra ofisinde tasarlanan Türkiye projesi, ofis etabını baştan aşağıya yenilemiştir. Etabın bin 302 ofisten meydana geldiğini belirten Erdoğan, ilk satışlarda 914 adedin satışa açıldığını duyurdu. Kısa zamanda şehrin merkezi konumuna yükselecek olan Merkez Ankara projesi, AKM millet bahçesine de komşu olmasıyla popülaritesini arttıracak. Ulaşım imkânları tarafından sağlanan fırsatlar bakanlıkların, otellerin ve alışveriş merkezlerinin iş dünyasıyla birleşmesine neden oluyor.

Projede sosyal donatılar

Merkez Ankara projesinde sosyal donatı seçenekleri sauna ve fitness merkezinden oluşmaktadır. Güvenlik personellerin alan içi ve dışında 7/24 hizmet vereceği bilgisine karşılık, koruma alanları kameralı güvenlik sistemleriyle güçlendirilecek. Vadi ve orman manzaralı projede yürüyüş alanları ve kapalı otopark mekânları bulunmaktadır. Bina içlerinde su deposu, hidrofor, asansör, jeneratör, lobi ve resepsiyon hizmetlerine yer verildi. Konutlarda ısınma merkezi ısıtma olmakla birlikte merkezi klima sistemi göze çarpıyor. Depo/kiler gibi alanların varlığı özellikle Türk halkının kalabalık yaratan eşyalarını göz önünden kaldıracak.

Merkez Ankara Ofis etabı ödeme seçenekleri

Karma proje olarak Pasifik İnşaat’ın yaratım sürecinden geçen projede Emlak Konut güvencesi verildi. Yatırımcısına lansmana özel fırsatların geldiği müjdesinde bulunan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, kampanyanın yüzde 5 peşinat üzerinden başlatıldığını duyurdu. Satın alım sürecinden sonra ödeme sistemi 2 yılı boş geçirmenize sebep olurken, ödemeler 3’ncü yılla birlikte isteniyor. Emlak Konut bünyesinde projeden yararlanmayı bekleyen yatırımcılar ise yüzde 0.99 kredi avantajına sahiptir. 120 ay vade imkânının sağlandığı Ankara’da, banka, dosya ve hayat sigortası masrafı bulunmamaktadır.

İletişim bilgileri

Tel: 444 05 06

Exit mobile version