Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Merkez Ankara yüzde 5 peşinat ile satışta

Merkez Ankara konut projesi, Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Yakın zamanda kamu bankaları tarafından düşürülen konut kredi faiz oranları, Emlak Konut GYO güvencesi altında kampanyaların başlamasına neden olmuştur. Bu kampanyada yer alan diğer isimlerden birisi olan Merkez Ankara projesi; müşterilerine yüzde 5 peşinat ile 3.yılda ödeme fırsatı sunuyor.

Merkez Ankara proje özellikleri

Başkentte ortaya çıkan konut projesi, B konut segmenti üzerinden sizleri beklemektedir. 36 katlı estetik yapılar, ilk anahtar teslimini gelecek yıl 2021 yılının birinci çeyreğinde yapacak. Ankara’da en büyük ‘karma yaşam projesi’ adı altında inşasına devam edilen projenin, 125 bin metrekarelik alana sahip olduğu bilinmektedir. Toplamda 3.060 bağımsız bölümden meydana gelen Merkez Ankara, projeye ilave olarak bin 500 adet ticari üniteyi kullanıma sunmaktadır.

Daire seçenekleri arasında yer alan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 ve 6+1 dubleks uygun ödeme koşullarıyla alıcısının tercihine hazır hale getiriliyor. Projede yer alan tüm dairelerin kullanım alanları en az 81 metrekareden başlarken, bu rakam 228 metrekareyi 5+1 dairelerle bulmaktadır.

Projede yer alan sosyal imkanlar

Karma proje olarak hayat bulan Merkez Ankara’da çeşitli sosyal imkanlar alıcıları beklemektedir. Proje içeriğinde; Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, Spa merkezi, squash alanı, spor sahaları, çocuk aktivite alanları ve günün yorgunluğunu üstünüzden atabilmenize yardımcı olacak hobi bahçeleri yer almakta. Aynı zamanda yaya ve bisiklet yollarının bir köprü yardımı ile AKM Millet Bahçesi’ne bağlanması planlanıyor. Alışveriş merkezinin site içerisinde yer aldığı projede; konut ve ofislere uygun alanlar oluşturuldu. Projeye dahil edilen 313 odalı otel sayesinde yüksek yatırım merkezi haline gelecek olan Merkez Ankara; geniş kapalı otoparkıyla da yüzleri gülümsetiyor. 7/24 kameralı sistemin aktif hizmette bulunduğu site içi ve çevresinde, güvenli ortamın güvenlik personelleri aracılığıyla korunma garantisi verildi.

Projenin güncel fiyat listesi için tıklayınız…

Projede yer alan daire fiyatları

Proje üzerinde belirlenen en düşük daire fiyatı 573 bin TL’den başlarken; bu fiyatın tercihe göre 1.406.750 TL’ye çıktığı görülüyor. 1+1 dairelerin açılış fiyatının 573 bin TL’den başladığı ve bu rakamın 5+1 dairelerde 1.406.750 TL’yi bulduğu projede; yakın zamanda kampanya fırsatına dahil olundu.

Göz alıcı fırsatlar kamu bankaları tarafından sunulan faiz oranlarıyla kişilere kolayca ulaşıyor. Emlak Konut GYO güvencesi altına giren projede; yüzde 5 peşinat ve 3. yılda ödeme fırsatları sizleri beklemektedir.

Detaylı bilgi için: 444 05 06