Kategoriler
Proje Haberleri

Merkez Ankara’da sıfır faiz

Ankara iline bağlı bulunan Yenimahalle ilçesinde Merkez Ankara projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje geniş yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Merkez Ankara projesi otuz altı katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde bin 147 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde tasarlanmış vaziyette. Bahsi geçen Merkez Ankara projesindeki konutların büyüklükleri ise 85 metrekare ile 228 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Merkez Ankara projesinde bulunan 1+1 konutlar 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 konutlar ise 925 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların fiyatları da 994 bin TL’den başlıyor. Söz konusu projede yer alan 4+1 konutlar ise 1 milyon 250 bin TL’den başlamakta. Projede bulunan 5+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 525 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar için avantajlı ödeme sistemleri mevcut. Merkez Ankara projesindeki konutlar için 120 ay boyunca yüzde 0 faiz ile ödeme yapabilirsiniz.

Konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 46 88