Kategoriler
Proje Haberleri

Merkez Kemerburgaz satışları devam ediyor

Konut projesi Kemeroğlu Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul Avrupa Yakası, Eyüpsultan İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, Kemerburgaz’da yer almaktadır. Merkez Kemerburgaz projesinde satışlar ise tüm hızıyla devam etmektedir. İstanbul konut projesinde daire tipleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Proje ile ilgili daha detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Kemerburgaz, 3. Pınar Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan konut projesi iki adet konut bloğundan meydana geliyor. Projede bulunan iki adet konut bloğunda ise toplam 80 adet daire yer alıyor. Projede konutların dışında ayrıca ticari üniteler de yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Eyüpsultan konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. İki konut bloğunda ise toplam 80 adet daire yer almaktadır. Merkez Kemerburgaz projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları ise 55 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca iki blok önüne yer alan yatay blokta ise ofis ve ticari üniteler yer almaktadır.

Konut projesindeki 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 55 ve 61 metrekare olarak tasarlanmıştır. 1+1 tip dubleks daireler brüt 108 metrekare olarak projelendirilmiştir. 1.5+1 tip daireler brüt 75 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip dairelerin alanları ise brüt 77, 2+1 çatı dubleksler 146 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Son olarak satışları devam eden 3+1 çatı dubleks daireler ise 155 metrekare büyüklüğündedir.

Merkez Kemerburgaz fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları, dairelerin tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede satılık daire fiyatları 1 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 62 metrekarelik 1+1 tip daireler 1 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesindeki brüt 76 metrekarelik 1+1 tip daireler 3 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projedeki brüt 75 metrekarelik 2+1 tip daireler 1 milyon 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

108 metrekare brüt alana sahip 1+1 dubleks tip daireler 3 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

134 metrekare brüt alana sahip 2+1 çatı dubleks tip daireler 3 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

155 metrekare brüt alana sahip 3+1 çatı dubleks tip daireler ise 4 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede daire teslimleri 2022 yılı Ocak – Şubat ayları içerisinde yapılması planlanmaktadır. Projede sosyal alan olarak kapalı yüzme havuzu, spor salonu, soyunma odaları, saunalar yer almaktadır. Ayrıca projede çocuk oyun alanı, cep sineması, kapalı otopark, çok amaçlı salon gibi alanlar mevcuttur.

Proje Kemerburgaz Metro İstasyonu’na 50 metre, 3. Havalimanı’na 20 km, Taksim’e 22 km mesafededir.  Ayrıca proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 25 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 26 km mesafededir. Maslak’a 17 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 57 km mesafede yer almaktadır. Merkez Kemerburgaz projesi Mithat Paşa Mahallesi, 3. Pınar Sokak,  Kemerburgaz Eyüp Sultan / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0543 712 58 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version