Kategoriler
Proje Haberleri

Merkez Residence Sultanbeyli satışları sürüyor

Merkez Residence Sultanbeyli geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Yga İnşaat tarafından İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi, Hasanpaşa Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Projenin özelliklerinin yanı sıra konumu da ilgi görmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu projedeki daireler çeşitli bilgiler ile sizlere sunulmaktadır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

220 tane konuttan oluşan bu proje özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. 220 konut 2+1, 3+1, 4+ 1 şeklindeki dairelerden oluşmaktadır. Metrekare alanı 109-229 metrekare şeklindedir. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Modern mimari yapısı ile alıcının ilgisini çekmektedir. Bu proje sizlere konforun ön plana çıktığı alanlar sunmaktadır. Aynı zamanda geniş ve ferah odalara sahiptir. YGA Yap imzası ile hayata geçen bu projenin adı Merkez Residence olmuştur. Bu proje 10 bin metrekare alan üzere yapılmıştır. Proje 4 blok halinde tasarlanmıştır. Ticari alanlar 40 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. 220 konut ve 57 ticari alandan oluşmaktadır. Bu proje kapsamında 2+1 daireler net 65 metrekare ile net 75 metrekare arasında, 3+1 daireler ise net 100 metrekare ile net 110 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda bu projede yerden ısıtma sistemi ve ısı pay ölçer gibi donatılar sunulmaktadır. Bu evler 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir.

Merkez Residence Sultanbeyli konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler Hasanpaşa Metrosu’na 70 metre mesafede bulunmaktadır. Konumu Atlas AVM’ye oldukça yakındır. Bu nedenle alıcı için büyük bir avantaj sağladığını söylemek mümkündür. Sosyal etkinlik bakımından da içerisinde kreş, sauna, kapalı otopark, açık çarşı bulundurduğunu söylemek mümkündür. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Merkez Residence Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 1 milyon TL’den başlamaktadır.

Merkez Residence Sultanbeyli projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0216 321 51 15 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version