Kategoriler
Toki Haberleri

Mersin Mezitli Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Mersin İli, Mezitli İlçesi’nde hayata geçirilen Mersin Mezitli Toki Konutları projesinde kuralar bugün çekildi. Kura çekilişi yapıldıktan sonra Mersin Mezitli Toki kura sonuçları belli olacak. Kura sonuçları açıklandıktan hemen sonra ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Mersin İli, Mezitli İlçesi’nde inşa edilen Mersin Mezitli Toki Konutları projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi. Kura çekilişi, 20 Haziran 2019 tarihinde yapılan kura çekilişinde hak sahibi olup halen başvuru bedelini çekmemiş başvuru sahipleri için 21 Eylül 2020 tarihinde saat 11.00’de yapıldı. Hayata geçirilen proje toplam 262 adet daireden meydana geliyor.

Projede yer alan dairelerden alt gelir grubuna ait 2+1 tipindeki 262 adet dairelerin kura çekilişi gerçekleştirildi. Mersin Mezitli Toki Evleri projesinde alt gelir grubuna ait 2+1  tip dairelerin büyüklükleri brüt 84.42 metrekare, net olarak ise 63.70 metrekare olarak tasarlandı.

Projede daire fiyatları 143.215 TL’den başlıyor

Mersin Mezitli Toki Konutları projesinde kura çekilişi 21 Eylül 2020 tarihinde Pazartesi günü gerçekleştirildi. Toplam 262 adet 2+1 tip konutun kura çekilişinin yapıldığı toplu konut projesi, 50 bin sosyal toplu konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi 21 Eylül 2020 tarihinde Pazartesi günü Saat 11:00’da başlayarak gerçekleştirildi.

Projede yer alan 262 adet 2+1 tip dairelerin fiyatları 143 bin 215 TL’den başlıyor 192 bin 005 TL’ye kadar yükseliyor. Projeden daire sahibi olmak için yüzde 12 ve yüzde 20 olmak üzere iki farklı peşinat ödenmesi yapılıyor. Yüzde 12 peşinat ödenmesi durumunda 180 ay vade ile vadelendiriliyor. Yüzde 20 peşinat ödenmesi durumunda ise 240 ay vade ile ile vadelendiriliyor.

Mersin Mezitli Toki kura sonuçları

262 adet konutun hayata geçirileceği toplu konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

2+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Mersin İli, Mezitli İlçesi’nde inşa edilecek olan toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.