Kategoriler
Proje Haberleri

Merzifon Park Modern Konutları satışları başladı

Merzifon Park Modern Konutları lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Korkmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet iş yeri ve 20 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 4 tanesi 2 artı 1, 8 tanesi 3 artı 1, 6 tanesi 4 artı 1 ve 2 tanesi 6 artı 2 dubleks olmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 adet iş yeri ve 20 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 4 tanesi 2 artı 1, 8 tanesi 3 artı 1, 6 tanesi 4 artı 1 ve 2 tanesi 6 artı 2 dubleks olmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sitenin bahçesinde peyzaj düzenlemeleri yapılacaktır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, spor alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Her dairenin bina giriş katında haricen 4 metmrekarelik depo alanı olacaktır. Konutlardaki pencereler çift açılım, balkon kapıları ise sürgülü olacaktır. Ayrıca dairelerin çelik kapılarında ekstra güvenlikli Kale marka sertifikalı kilit takılacaktır. İç kapıları ise MDF ahşap kapı olacaktır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Mutfak, antre, hol, balkon ve ıslak zeminlerde birinci sınıf büyük ebatlı seramikler uygulanmaktadır. Ayrıca diğer alanlarda derzli laminant parke uygulanmaktadır. Konutlarda aydınlatma ışık bantları ve spotlar kullanılmaktadır. Ayeıca bu konutlarda akıllı ev sistemi ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Merzifon Park Modern Konutları konumu hakkında

Proje, Amasya’nın Merzifon İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte eğlence merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu caddeye yakın olup dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Merzifon Park Modern Konutları fiyatları ne kadardır?

Merzifon Park Modern Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 575.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 775.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (358) 514 19 99 veya 0 (535) 661 79 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version