Kategoriler
Emlak Haberleri

MESA 2017’de 6 milyar liralık 8 projeye imza attı

Yapılan lansmanla 2017 yılı projelerini ve 2018 yılı planlarını açıklayan Mesa, 2017 yılını hedeflediği gibi 8 yeni projesi ile tamamlıyor.

2017 yılında İstanbul, Ankara ve Bodrum’da toplam 8 yeni projeye imza atan Mesa’nın projeleri şöyle:

Mesa Koz projesi, bu yıl lansmanı gerçekleştirilen tek proje oldu. Toplam 280 rezidans/apart ünitesinden meydana gelen bu projemize gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Otel mantığı ile işletilecek olan apart ünitelerden oluşan bu projemiz şirketimiz için bu konsept ile inşa edilen ilk projemiz olacak.

Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman’da hayata geçirilen Mesa Göksu projesi toplam 1.876 adet daireden meydana geliyor. 2017 yılı bitmeden lansmanının yapılması planlanan Mesa Göksu projesinin yapımı ve satışı başladı.

İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesinde hayata geçirilen Mesa YeşilYaka projesinin elde ettiği büyük başarı üzerine komşu parselde YeşilYaka Su projesi hayata geçirilecek.

Mesa YeşilYaka Su projesi yaklaşık 625 bin metrekare büyüklüğe sahip bir alanda, yine doğayla, yeşille, su ile iç içe 473 adet müstakil villadan meydana gelecek.

Yine İstanbul ili, Beykoz ilçesinde yer alan ve lansman hazırlıklarına başlanan iki proje bulunuyor. Projenin bir tanesi boğaz, orman ve panoramik kent manzarası ile benzersiz bir noktada yer alan butik bir proje olup toplam 80 adet daireden meydana geliyor.

Beykoz’da yer alan ikinci proje ise ormana komşu, kentin içinde doğayla bütünleşmiş bir proje olup toplam 219 adet daireden meydana geliyor.

Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan proje de villa, rezidans daireler ve butik bir otelden meydana gelen bir proje. Doğal dokuyu bozmamak için çok özenli çalışılan bu projenin lansmanı ise 2018 yılı başında yapılması planlanmaktadır.

İstanbul ili, Maltepe ilçesinde ise Mesa Gökada ve Mesa Cadde olmak üzere iki projeye imza atmaya hazırlanıyor.

E-5’in üst tarafında yer alan MESA Gökada deniz alt katlarından itibaren deniz manzarasına hakim toplam 273 adet daireden meydana geliyor.

İstanbul, Maltepe’de Bağdat Caddesi üzerinde inşa edilecek olan Mesa Cadde projesi ise 253 adet daire ve 17 bin metrekare kiralanabilir alana sahip bir butik AVM’den meydana geliyor.