Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Mesa Bodrum Demirbükü iş dünyasının liderliğini üstlendi

Mesa Bodrum Demirbükü iş dünyasında liderlik sahnesindeki rolünü korudu. Gayrimenkul sektöründe 50 yılı aşkın deneyimiyle öne çıkan Mesa; nitelikli yaşam markası olma özelliği sayesinde tercih sebebi olmaya devam ediyor. Firma turizm cenneti Bodrum’un özel koylarından birinde hayat verdiği Mesa Bodrum Demirbükü projesinde lider konumuna yükseldi.

Mesa Bodrum Demirbükü ikinci kez ev sahipliği yaptı

Capital ve Ekonomist ortaklığıyla hazırlanmış olan CEO Band’e katılım sağlayanlar arasında bulunan Mesa, geçtiğimiz yıl ilk kez ev sahipliği yaptı. 2020 yılında da ev sahibi olmaya karar veren Mesa’nın iş dünyasındaki özel konumunu koruduğu görüldü. Lider konumuna yükselen yeni yıldızın müzikal yeteneklerini karşıladığı Mesa Bodrum Demirbükü’nde katılımcılar ağırlandı. Gece boyunca denize sıfır konumu ile dikkat çeken yapılar, konforun tasarımla birleştirildiği ve Iconic ayrıntıların kazandırıldığı Bodrum’a farklı bir heyecan getirdi. “Private Luxury” yaşam konsepti ile Bodrum’un en özel koylarından birisinde yükselen lüks yapılar, ev sahipliği yapılan etkinlikte gecenin yıldızları oldu.

Kokteyli eşliğinde tanıtımı yapılan özel alan davetlilerin ilgisini en üst düzeye çıkardı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımcılar arasında yer edindiği etkinlikte; Belediye Başkanı Aras, Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve Capital Dergisi Yayın Yönetmeni Seçkin Büyük açılış konuşmasında yer edindi.

Gitar ve vokalde Erensan Atlantic Group CEO’su Ali Eren, diğer gitar ve vokalde Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan vardı. Ayrıca diğer vokalliği üstlenen Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, bas gitarda Uniliver Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Behlil, davulda Borusan Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Atasagun bulunuyordu.

Gece boyunca vokaller değişti

Etkinlik kapsamında artan coşkuyla birlikte vokal ve müzik aletlerinin başındaki isimlerde değişiklik oldu. Ancak gecenin sonuna dek yoğun ilginin ortamdaki sıcaklığı arttırmasıyla birlikte sahnenin tozu hep birlikte atıldı. Vokalde ÇEMAŞ Genel Müdürü Kaan Özkan, hem mızıka hem de vokalde Aisin Otomotiv Parçaları CEO’su Murat Ayabakan, vokalde Damnus Enerji Yönetim Kurulu Başkanı ve Borusan Mannesmann Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Cömert, vokalde Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır ve son olarak; elektro gitarda Sanmar Tersaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Gürün vardı. Geniş repertuar ile geceye eşsiz anıların kazandırıldığı, liderliği en iyi şekilde yöneten Mesa Bodrum Demirbükü projesinin de ilgiyi yoğunlukla üzerine çektiği ifade edildi.

İtalyan şef Carlo Bernardini’nin etkinlik boyunca özel hazırladığı tatları misafirlere sunduğu gecede, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Arsan ve cemiyetin önde gelen isimlerinden Ali Şen’de dikkat çekmiştir. Küçükten büyüğe tüm katılımcılarına keyif veren etkinlik DJ performansı ile sona erdirildi.

Rafine zevklerin yeni adresi

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde ulaşılabilir konutlar lüksü doğa ile buluşturuyor. Son derece eşsiz manzaraya sahip olan bu yapılar, 2 yıllık büyük bir emeği de barındırıyor. “En iyi” olma hedefiyle harekete geçen firma, Erginoğlu&Çalışlar’ın mimarlığından yarar sağlarken; yapılara görünmez, duyulmaz ve hissedilmez özellikler kazandırıldı. “Non-İnvazif” felsefesinin en başarılı örneklerinden biri olan yeni konut projesi, az katlı yapısı sayesinde ağaçların içlerinde kayboluyor. Kişilerin özel yaşamı istenmeyen gözlerden korunurken hem de doğayla bütünleşmenin insanı ruhen yeniden yaratmasına sahne olunmaktadır.

Projede kullanılan yerel-geleneksel form ve malzemeler, çağdaş yaşam gereksinimleriyle harmanlandı. Bu sayede geleneksel Akdeniz Evi’nin formunu üstlenen yapılara çağdaş bir görünüm kazandırılmıştır. Çevreye kolayca entegre olan bu yapıların mekânsal organizasyonu titizlikle tamamlandı. Doğayla bütünlük yaşayan mimari yaklaşım, zamansız ve çağdaş bir tasarımı göz önüne çıkarıyor.

Estetik ayrıntılara son derece önem veren firma, projeye özel olarak “doğaya karışan mimari” yaklaşımını benimsedi. Benimsenen bu yaklaşım için özel bir yazılımın geliştirildiği ve bu yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu yeniden belirlenmiştir. Yapıların doğal bitki örtüsünü bozmadan konumlandırılması da ekolojik sistem açısından oldukça değerli. Hayallere kulak verilen projenin arazideki toplam alanı 200 bin metrekaredir. Deniz manzarasına sahip olunan arazinin yeşilliğe ayrılan kısmı ise 130 bin metrekareden oluşuyor.

Ayrıcalıklı hizmetler tercih sebebi

Mesa Bodrum Demirbükü’nün sahip olduğu güzellikler arasında 19 bin metrekareyi aşan sahil alanları bulunuyor. Bu alanların özenli bir peyzaj düzenlemesiyle oturum sağlayanlara yeniden kazandırıldığı aktarılırken, Akdeniz’in kendine özgü havası ağaçlarla korundu.

Güneşlenmek için oluşturulan özel alanlar, gün boyu lezzetli atıştırmalıkların da adresi olacak. Sahil boyunca Akdeniz yemeklerinin servis edildiği lokantalarda farklı lezzetleri tatmak, çocuk oyun alanlarından neşeli seslerin yükselmesine izin vermek yine yaşam sakinlerinin elinde. Sosyal donatıların önem verildiği alanda, iki adet havuz kendine özgü tasarımıyla mimariyi kuvvetlendiriyor. Etrafının özel ve farklı türden çam ağaçları ile doldurulması, doğayla bütünleşen atmosferin üst seviyelere çıkmasına sebep olmaktadır.

Aynı zamanda sahil içine yapılan sahil havuzu 228 metrelik yakın bir mesafeye konumlandırıldı. Doğanın içinde bulunan havuzlar kadar farklı kotlarda yaratılan havuz teraslarının da dikkat çektiği projede, konut alanlarının etrafına zeytin, sakız ve kızıl çam ağaçları dikildi. Bu sayede mikro klima ortamının oluşturulduğuna dikkat çekilen projede; ister güneşli bir günün sabahında ister bir ağaç kavuğunun altında doğanın keyfini yaşamanın ellerinizde olduğunu hatırlatıyor.

2,5 kilometre uzunluğa sahip koşu ve yürüyüş parkuru, tabiatın içinde sizlere sağlıklı kalmanın yollarını açmaktadır. Günün her anının eşsiz deneyimlerle taçlandırılacağı projede özel asistan hizmetleri hayatınızı minimum çabaya dönüştürüyor. Üstelik kişi adına düzenlenen özel aktivite takvimi, restoran rezervasyonları, özel kara ve deniz ulaşımının yanında ek olarak hava yolu ulaşımı ile prestij sahibi olun.

Bodrum’un tam kalbinde ‘o’ var…

Denize sıfır konumuyla beğeni toplayan konutlar Bodrum Merkez’e 10 dakika, Cennet Koyu’na 5 dakika, Torba Kavşağı’na ise 3 dakikalık mesafede bulunuyor. Ayrıca Türkbükü ileolan  uzaklığın yalnızca 10 dakika tutulduğu bölgede, Havalimanı’na olan uzaklık 35 dakika iken, Yalıkavak’a ulaşım 20 dakikadadır.

Doğal yaşamın kendine özgü atmosferini yaşayabileceğiniz alan içerisinde sesler daima akustiktir. 3 farklı villa tipi; eğitim, manzara ve sık ağaç bölgelerine göre birbirinden ayrıldı. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerini alıcılara sunan 196 rezidans, 5+1 ve 6+1 villa seçeneklerini de beraberinde getiriyor. Toplam villa sayısının 48 olarak belirlendiği projede daire sayısı 244’e ulaşmıştır. Dört mevsim yaşam fırsatına kapı aralanan Mesa Bodrum Demirbükü projesinden ev sahibi olmak için acele edin. Zira Bodrum’un tam kalbinde o var…

Emlak haberlerine göz atmak için tıklayınız.