Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Bodrum Demirbükü sosyal donatıları

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bulunan Demirbükü Koyu’nda, Mesa Mesken şirketi tarafından hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü konut projesi, toplam 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde yapılıyor. Konut projesinin toplam 130 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı.

Konut projesinde 3 farklı tipte villa, geniş teraslara ve yeşil bahçelere sahip olan 6 değişik tipte rezidans ünitesi bulunuyor. Konut projesinde 210 rezidans, 50 villa ve bir de butik otel mevcut durumda. Konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipte daireler var.

Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki konutların büyüklükleri, 118 metrekare ila 520 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Mesa Bodrum Demirbükü projesi ödeme seçenekleri

Ön talep döneminde olan konut projesinin fiyatları henüz açıklanmadı. Konut projesinde bulunan dairelerin fiyatları, ilerleyen günlerde açıklanacak.

Projede kişiye özel olan ödeme seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü projesi site özellikleri

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı özellikleriyle ilgi görüyor. Deniz manzaralı konut projesinin kendisine ait bir plajı da mevcut durumda. Konut projesi, aynı zamanda yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor.

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, peyzaj alanları, güvenlik, Türk hamamı, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkuru, spor salonu, açık otopark, çocuklar için oyun alanları ve rekreasyon alanları gibi birçok sosyal donatı alanı var.

Konut projesinin konumu neresi?

Ahşap ve taş malzemenin kullanıldığı Mesa Bodrum Demirbükü konut projesi; Bodrum merkeze 10 dakika, Torba’ya 3 dakika, Göltürkbükü’ne 8 dakika, Yalıkavak’a 15 dakika ve Milas-Bodrum Havalimanı’na ise 35 dakikalık mesafede konumlanıyor. Konut projesi aynı zamanda Bodrum’un en büyük marinalarından Yalıkavak Marina’ya 13 deniz mili, D-Marin Turgutreis’e 19 deniz mili ve Milta Bodrum Marina’ya 30 deniz mili mesafede yer alıyor.

Telefon: 444 9 366