Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Mesa Bodrum Demirbükü tanıtıldı

Gayirmenkul sektöründe 50 senedir kalitesi ve nitelikli yaşam alaları ile adeta bir yaşam markası halini alan Mesa firması, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde Mesa Bodrum Demirbükü projesini hayata geçiriyor. Mesa Bodrum Demirbükü projesi, sizlere Bodrum ilçesinin en özel koylarından birinde huzurlu, konforlu ve seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü projesinin mimarisi için toplamda yedi mimarlık ofisinin katıldığı bir yarışma düzenlendi. Bu yarışma sonucunda ise Erginoğlu & Çalışlar kazanan taraf oldu. Erginoğlu & Çalışlar, “doğaya karşı mimari” başlıklı bir yaklaşım sergilemişti.

Proje toplamda 200 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Toplamda 130 bin metrekarelik bir alanı yeşil alanlara ayrılacak olan Mesa Bodrum Türkbükü projesinde 67 bin metrekarelik arsa alanı ise satılabilir alan olarak inşa edilmekte.

Alıcıları için deniz ve doğayı bir arada sunan proje yeşil ve maviyi birleştiriyor. Projede villa ve rezidansların yanı sıra bir adet de butik otel bulunuyor. Üç farklı villa tipinden meydana gelecek olan projede rezidanslar ise altı farklı tipten oluşuyor. Bahsi geçen projede 210 adet rezidans, 50 adet de villa yer alacak.

Projede bulunan villalar 5+1 ve 6+1 konut tiplerine planlanırken rezidanslar ise 2+1’den 5+1’e kadar değişik konut tiplerinde inşa edilecek. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 118 metrekare ile 520 metrekare arasında değişiyor.

Projede çalışmalar 2018 yılının Ocak ayı içerisinde başladı. Çalışmaların tamamlanıp konutların alıcılarına teslim edilmesinin ise 2020 yılının Ocak ayı içerisinde olmadı planlanıyor.