Kategoriler
Ekonomi Gündem

Mesa Bodrum Demirbükü turizm liderlerini ağırladı

Dünya Turizm Fuarı enstitüsünün düzenlediği, turizmde anlatılmamış ve paylaşacak olan hikayeleri bulunan ülkelerin turizm ve sağlanan gelişmelerle ekonomilerin yeniden şekillendirilmesi amaçlanmıştır. Bu yıl Bodrum’da gerçekleştirilen Global Turizm forumunda Mesa Bodrum Demirbükü sponsor olmuştur. 10 Haziran 2021 ile 12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen formun teması da lüks seyahat ve yatırımlar olarak belirlenmiştir.

Global Turizm Formu ve Katılımcılara Hakkında

MESA Mesken Sanayi yönetim kurulu başkanı olan Mert Boysanoğlu, Covid 19 süresinde lüks tüketim konulu panelde moderatör Arda Sayıner’in sorularını yanıtlamıştır. Mert Boysanoğlu birbirinden değerli katılımcıları bulunduran bu formda sponsor olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtmiştir. MESA Mesken Sanayii yönetim kurulu başkanı olan Mert Boysanoğlu panelde yaptığı konuşmada açıklamıştır. Bodrum’da İstanbul’dan sonra Türkiye’nin ikinci büyük markası olduğunu açıklamıştır. 30 yıl öncesinde bir balıkçı kasabası görünümü olan bodrum şimdi ruhunu kaybetmemiştir. Sessiz koyları, doğası ve güneşi aynı zamanda iklimi, marinası ve sosyal hayatı insanların ilgisini çekmektedir. Tatil niyetine Bodrum oldukça yükseliştedir. En önemli etkenleri ise bu şekilde sıralanabilir.

Mesa Bodrum Demirbükü davetlileri  ağırladı

Bodrum’da turizm sektörü ve ülke ekonomisine değer katmaktadır. Form boyunca açık olarak sergi alanında yer alan stant da Mesa Bodrum Demirbükü projesi tanıtılmıştır. Katılımcılar bu proje yoğun bir ilgi vermiştir. Formun gala yemeğinde ise MESA Mesken Sanayii yönetim kurulu başkanı olan Mert Boysanoğlu’na da desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Global Turizm formunun son gününde forma davetli olanlar Mesa Bodrum Demirbükü projesini de gezmişlerdir. Bodrum’daki projenin maketinin başında proje ile ilgili geniş çaplı bilgiler alınmış ve detaylı bir biçimde proje anlatılmıştır. Davetliler ayrıca örnek villa ve rezidansı da görme fırsatı yakalayarak bu proje hakkında genel bilgi sahibi olmuştur.

Bu şekilde Mesa Bodrum Demirbükü projesinin turizm liderliğini ağırlaması hakkında geniş çaplı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde Mesa Mesken Sanayi yönetim kurulu başkanı olan Mert Boysanoğlu’nun yaptığı açıklamayı öğrenebilirsiniz. Bu açıklamaya göre düzenlenen etkinlikler hakkında da bilgi sahibi olmak mümkündür. Bu şekilde detaylı inceleme yapabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…